سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش خود را نادانى میانگارید ، و یقین خویش را گمان مپندارید ، و چون دانستید دست به کار آرید ، و چون یقین کردید پاى پیش گذارید . [نهج البلاغه]
زندان دلها
 
چندراه ساده برای داشتن یک کودک باهوش تر

آموزش کودک باهوش را میتوان با برانگیختن فعالیت های مفید در آنان که تدارک آنها برای پدر و مادر مقدور باشد و از طریق مشارکت با کودک می توان انجام داد . رفتن به موزه ها ، باغ وحش و کتابخانه ها می تواند اشتهای عظیم کودک باهوش را برای یادگیری تغذیه کند .

کودک باهوش

کودک باهوش

کودک باهوش نسبت به سایر همکلاسی ها هوش سرشاری دارد . در کلاسی که توقع همه این است که شاگردان دقیقا در یک سطح باشند ، کودکی که باهوش تر از اغلب بچه هاست کسل می شود ، چون درسها به نظرش آسان و تکراری می رسند . ایا چنین شاگردی را باید به کلاس بالاتر فرستاد یا او را باید در کنار شاگردان همسن و سالش نگه داشت ؟ یک پدر و مادر دلسوز در چنین مواقعی چه باید بکنند ؟

درمورد کودک باهوش بیشتر بدانید …

به اعتقاد من پدر و مادر هوشیار و حساس غالبا بهتر از معلم فرزندشان از توانایی های او خبر دارند ، بنابراین اگر فکر می کنید کودک شما از کلاس بالاتر از کلاس خودش استفاده بیشتری می برد ، موضوع را با معلم و مشاور مدرسه مطرح کنید .

به رغم تصمیمی که گرفته می شود ، این مسئولیت شماست که ببینید ایا مهارت های کودک شما به شکلی که بتواند از نیروهای بالقوه خود به بهترین وجه استفاده کند ، بهره برداری می شود یا نه .

کلاسی را جهشی طی کردن ، همیشه پاسخ مناسبی به این مساله نیست و خطراتی را هم در بر دارد . اگر فرزند شما از نظر جثه بزرکتر از همسن و سالهای خود است و از نظر اجتماعی هم پیشرفت خوبی دارد ، ممکن است انتقال به کلاس بالاتر برایش مفید باشد ، ولی اگر جثه کوچکی دارد و در ورزش ها نمی تواند با دیگران رقابت کند و یا علائقش با سایر شاگردان کلاس بالاتر همخوانی ندارد ، ممکن است منزوی شود و تنها بماند .

کودک باهوش  قبل از اینکه به مدرسه برود به وسیله کنجکاوی ، رشد زبانی و علاقه به خواندن و نوشتن ، هوش سرشار خود را نشان می دهد . مربیان تعلیم و تربیت سالهاست که می دانند با ترغیب کنجکاوی و علایق کودک از طریق صحبت کردن با او و کتاب خواندن هر روزه برای او و در معرض دنیا قرار دادنش ، بهترین شیوه برای کمک به کودک است که همه قابلیت های خود را بروز دهد .

آموزش کودک باهوش را میتوان با برانگیختن فعالیت های مفید در آنان که تدارک آنها برای پدر و مادر مقدور باشد و از طریق مشارکت با کودک می توان انجام داد . رفتن به موزه ها ، باغ وحش و کتابخانه ها می تواند اشتهای عظیم کودک باهوش  را برای یادگیری تغذیه کند . شاید بخواهید که رفتن به کنسرت موسیقی ، مسافرت و گردش در طبیعت را هم بر آنچه گفتیم بیفزایید . این کارها تجربه های کودک شما را غنی می سازد و او را با آگاهی وسیع تری نسبت به دنیای بیرون به سر کلاس می فرستد .

گاهی اوقات شاید پدر و مادر بیشتر از آنچه که تشخیص می دهند ، در مورد فرزندان خود آرزوهایی را در سر می پرورانند و آنها را وادار می سازند که فعالیت های هوشی فراتر از توانایی خود را انجام بدهند و این کار را به قیمت از دست رفتن امنیت عاطفی و میل کودک به انسان سالم و شاد بودن انجام می دهند .

مثلا هنگامی که کودک در چهار سالگی خانه بازی می کند ، پدر و مادر از کنار موضوع ، راحت می گذرند ، ولی اگر همین کودک شروع به خواندن کند ، چشم های پدر و مادرش از خوشحالی برق می زند و علاقه آنها به کودک جلب می شود . کودک باهوش  این موضوع را تشخیص می دهد و بر فعالیت خود می افزاید . به گزارش اسان طب  نتیجه این که کودک از فعالیت مناسب سن خود دست بر می دارد و به طرف کاری می رود که قبل از سن دبستان اصلا لازم نیست .

 

منبع مطلب کودک باهوش : سایت آسان طب

http://asanteb.com/


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط سمانه راحیل 94/11/1:: 9:27 عصر     |     () نظر
 
تکرر ادرار نشانه چیست؟

علت تکرر ادرار چیست ؟ گاهی اوقات اوضاع خانه وگاهی هم ارتباط با سایرکودکان و یا درمحیط مدرسه کودک را نگران می کند. گاهی هم، همه اینها با هم ترکیب می شوند.

علت تکرر ادرار

علت تکرر ادرار

علت تکرر ادرار متفاوت و فراوان است .  وقتی که در کودکی دیده می شود که قبلا دچار این عارضه نبوده است ، ممکن است نشانه بیماری ای چون عفونت دستگاه ادراری یا مرض قند باشد . نمونه ادرار کودک باید توسط پزشک آزمایش شود .

بعضی از آدم ها ، حتی آدم های آرام ، ظاهرا مثانه هایی دارند که ادرار را به اندازه مثانه های متوسط نگه نمی دارند و این ممکن است به ساختار مثانه مربوط شود . ولی بعضی از بچه ها و همچنین بزرگسالان دچار تکرر ادرار می شوند . معمولا از نگرانی رنج می برند . گاهی اوقات این عارضه به تنش و فشاری موقتی مربوط می شود و گاهی اوقات مزمن است . حتی قهرمانان سالم و طبیعی هم قبل از شروع مسابقه هر پانزده دقیقه یک بار به توالت می روند .

علت تکرر ادرار کودک چیست ؟

وظیفه پدر و مادر است که در چنین اوقاتی ببینند چه چیزی باعث ایجاد تنش و ناراحتی کودک شده است . یا  علت تکرر ادرار چیست ؟ گاهی اوقات اوضاع خانه و گاهی هم ارتباط با سایر کودکان و یا در محیط مدرسه کودک را نگران می کند . گاهی هم ، همه اینها با هم ترکیب می شوند . یکی از داستان های عام در این زمینه داستان کودک کمرو و معلم بسیار جدی است . اضطراب و نگرانی کودک باعث می شود که مثانه او آرامش کافی برای نگهداری ادرار را نداشته باشد . در عین حال خجالت می کشد که اجازه بگیرد و به توالت برود . اگر معلم در مورد خروج از کلاس سخت گیری نشان بدهد ، اوضاع از آنچه که هست بدتر می شود . و همه اینها از علت تکرر ادرار است . بهتر است یادداشتی از پزشک بگیرید و نه فقط از معلم عذر خواهی کنید ، بلکه وضعیت خاص کودک را برای معلم توضیح بدهید و بگویید که مثانه او به این شکل کار می کند . اگر معلم اهل مدارا و پدر و مادر با درایت باشند ، یک ملاقات حضوری همه چیز را حل می کند .

گاهی در هوای گرم ، هنگامی که کودک زیاد عرق می کند و مایعات به اندازه کافی نمی نوشد ، ادرارش به شکل نا منظم و حتی هشت ساعت به هشت ساعت و حتی دیرتر دفع می شود و ادرار دفع شده هم کدر و بد بوست . همین وضع ممکن است در هنگام تب پیش بیاید .  به گزارش اسان طب در هوای گرم یا وقتی که کودک تب دارد ، باید دائما به او یادآوری کرد که آب بنوشد ، مخصوصا اگر خیلی کوچک باشد که نتواند به پدر و مادر بگوید که چه می خواهد .

مورد بسیار رایج ادرار دردناک در دختران دیده می شود و آن هم به خاطر تورم مجرای خروج ادرار است که یا به میکروب یا قارچ مبتلا شده ویا در اثر صابون زدن در هنگام استحمام می سوزد . این مساله باعث می شود که کودک دائما احساس کند که ادرار دارد یا از ترس نتواند کاری کند و یا هر دفعه چند قطره ادرار بیشتر نیاید . در واقع این امر از علت تکرر ادرار است . با پزشک باید تماس گرفت و نمونه ادرار را آزمایش کرد تا مطمئن شوید که کودک دچار عفونت ادراری نشده است . تا آن موقع کودک را در لگن آب گرم بنشانید . محلول لگن شامل آب گرم و نصف فنجان جوش شیرین یا سودا است . بعد از استحمام ناحیه خروج ادرار را آرام خشک کنید .

 

منبع مطلب تکرر ادرار کودکان : سایت آسان طب

http://asanteb.com


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط سمانه راحیل 94/11/1:: 9:26 عصر     |     () نظر
<      1   2   3